Anunț selecție fotografi pentru jurizare concurs de fotografie – 29 martie 2021

SC Arte Development & Management SRL, partener în cadrul proiectului „Diversity in Arts. Learning Opportunities & Growth – DIALOG”, finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021 în cadrul programului RO-CULTURA, organizează Festivalul de Fotografie Walk & Shoot în luna mai, anul 2021. În cadrul festivalului vom derula un concurs de fotografie cu tema diversitate culturală.

Serviciul va presupune evaluarea fiecărei fotografii înscrise în concurs și notarea acesteia în platforma on-line dedicată concursului și participarea la o întâlnire de lucru pentru departajarea finală dacă scorurile vor fi egale pentru mai muți participanți. Jurizarea va avea loc în prima parte a lunii iunie 2021.

Persoanele interesate sunt invitate să depună oferte până în data 7 aprilie 2021 care să conțină cel puțin:

• Indicarea costului pentru serviciile prestate;
  • Date de contact.

Oferta va fi depusă în original la biroul de implementare al proiectului situat în strada Popa Tatu nr 68, sector 1, București. Pentru informații suplimentare vă rugăm să o contactați pe Andreea Leu (asistent de proiect) telefonic la numărul 0721 282 124 sau pe e-mail la andreea@w-s.ro. Persoanele selectate vor fi contactate până pe 12 aprilie 2021.