APR [Adorație Performance-ului Radical] la unteatru open-air

Sâmbătă, 2 octombrie 2021, începând cu ora 16, unteatru open-air din Grădina Casei Universitarilor găzduiește reprezentația spectacolului APR [Adorație Performance-ului Radical], o producție Caleido.

Poți să cuprinzi într-un spectacol toată recunoștința și aprecierea eternă față de corpurile neconforme care prin rezistența dansului au clădit scena pe care te miști acum? E imposibil, dar cu siguranță va trebui să le aduci un tribut. Repetă după mine: ”Brațele devin unealta. Unealta care va spune o poveste!”- mulțumim Javier Ninja! ”Lasă-ți coama să-ți continue frazele” – mulțumim Leiomy Maldonado! ”Uită-ți ego-ul!” – mulțumim Willie Ninja! Închină-te în fața a tot ce înseamnă icon și tot ce-a fost înaintea ta, ”căci și cei ce-au plecat, pășesc pe catwalk printre noi” – mulțumim Benji Hart!APR este un performance despre cultura ballroom, despre modurile în care s-a născut și a funcționat încă de la început ca o mișcare de rezistență.
Se concentrează pe dihotomia apreciere – apropriere culturală, ghidând audiența într-un exercițiu de autochestionare.

Cu/De: Irina Milan, Paul Dunca/Paula Dunker, Waana Neagu, Raj Alexandru/Ramya, Alex Bălă și Octavian
Muzică: Alex Bălă
Costume: Andrei Dinu

O producție Caleido